Telefon: 08-601 22 85

E-post: info@nsdackorekond.se

Adress:Augustendalsvägen 20, 131 52 Nacka

Rekond
Invändig bilrekond

Blåsning av paneler, mittkonsoler samt dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme, rengöring av paneler och mittkonsoler. Tvätt av mattor. Tvätt av klädsel. In- och utvändig fönsterputs.

Helrekond

Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Rubbning och polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Schamponering, motortvätt och fälgrengöring. Vaxning, iläggning av stenskott samt tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av paneler, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs.

Helrekond Plus (få bilen som ny)

Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Rubbning och polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Schamponering, motortvätt och fälgrengöring. Vaxning, iläggning av stenskott samt tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av paneler, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs. Våtrengöring av textilier och klädsel. Ozonbehandling som effektivt eliminerar odörer av djur, tobak m.m.

Helrekond Plus med lackskydd

Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Rubbning och polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Schamponering, motortvätt och fälgrengöring. Lackskydd 1 års garanti!! Iläggning av stenskott samt tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av paneler, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs. Våtrengöring av textilier och klädsel. Ozonbehandling som effektivt eliminerar odörer av djur, tobak m.m.

Utvändig bilrekond

Utvändig tvätt med avfettning. Rubbning och polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning och schamponering och fälgrengöring. Maskinell vaxpolish av kaross.

Helrekond/Lackskydd

Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning, motortvätt och fälgrengöring. Iläggning av stenskott samt tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av paneler, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs. lackskydd! 1 års garanti!

Helrekond/ PPS lackskydd

PPS är en tvåkomponents teflonbehandling som ger ett långvarigt skydd och ökar lystern i lacken samt tål avfettning. Produkten ger en vatten- och smutsavvisande yta och är mycket lättskött. Produkten är världens enda patenterade lackskydd genom den unika bindningen av teflonet till lacken genom jonbindning, dessa egenskaper gör att hållbarheten är ca 18 månader. Allt som ingår i helrekond plus PPS lackskydd! 18 mån garanti!

Hos oss kan företag få speciella rabatter och erbjudanden. Kontakta oss för mer information om hur du kan teckna ett avtal som passar just ditt företag.